Lataa Trane SMF -esite |      | Lataa Trane Free Time -esite |

Trane – Suomen paras auton akku kestää pisimpään

Trane-akut ovat parhaat käynnistysakut Suomen vaativiin olosuhteisiin, koska

  • ne antavat enemmän käynnistysvoimaa,

  • ne säilyttävät enemmän jäännöskapasiteettia,

  • ne kestävät toistuvia ja pitkäaikaisia käynnistyksiä

  • ja mikä tärkeintä, niillä on pitkä käyttöikä.


Poliisi- ja pelastuslaitosten luottoakku

Trane-käynnistysakkuihn luottavat Suomessa mm.

  • poliisi- ja pelastuslaitokset

  • raskas kalusto

  • kalusto, jossa on paljon virtaa kuluttavaa elektroniikkaa

  • kalusto, joka joutuu altiiksi lukuisille käynnistyksille ja lyhyille ajomatkoille

TM-akkutesteissä ainoana 5 tähteä

 Trane-akut ovat testimenestyksiä ja saavutivat ainoina viisi tähteä Tekniikan Maailman akkutesteissä lehden numeroissa 18/06 ja 21/09

Trane-akut ovat eurooppalaisen alkuperänsä vuoksi konstruoitu erityisesti eurooppalaisiin ajoneuvoihin sopiviksi. Lisäksi Trane-käynnistysakuista löytyy myös sopivat akut niin japanilaisiin, korealaisiin kuin amerikkalaisiinkin ajoneuvoihin ja työkoneisiin.

Eurooppalaisen raskaan ajoneuvokaluston tarpeisiin konstruoidut Trane-akut ovat pitkäikäisiä, ns.heavy-duty akkuja ja soveltuvat erikoisesti Volvo, Mercedes-Benz, MAN, Renault (Sisu), Scania ja IVECO -automerkkeihin.

Trane-akkuja on saatavina sekä kuivavarattuina että valmiiksi täytettyinä kalsium- akkuina tai alansa huipputuotteena, suljettuna Trane SMF:nä.

Trane on Siam Battery Industry Co. Ltd:n vientiakuissa käyttämä tuotemerkki. Akut pohjautuvat alkuperältään ruotsalaisen Boliden Batteri:n tuoteteknologiaan.

Siam Battery Industry Company Limited

Akkuja ja voiteluaineita valmistavaan Siam Pan Groupiin kuuluva thaimaalainen Siam Battery Industry:n tehdas, joka sijaitsee 40 km pohjoiseen Bangkokista on valmistanut käynnistysakkuja v. 1970 lähtien. Tehdas aloitti tunnetun ruotsalaisen NOACK AB:n (Boliden Batteri;n ja Salaman:n emoyhtiö) kanssa tekemänsä teknisen yhteistyösopimuksen pohjalta valmistaen akkuja henkilöautoihin, kuorma- ja linja-autoihin sekä traktoreihin ja veneisiin.

Pystyäkseen vastaamaan kasvavaan maailmanlaajuiseen kysyntään, on Siam Battery sittemmin kehittänyt osaamistaan tekemällä teknisen yhteistyösopimuksen tunnetun saksalaisen akunvalmistajan Moll Batterien GmbH:n kanssa ja laajentanut tehtaansa kapasiteettia merkittävästi.

Siam Battery:n uudistunut täysautomaattinen valmistusprosessi ajanmukaisine tarkastus- ja testauslaitteistoineen on eräs teknisesti kehittyneimmistä akkutehtaista maailmassa.

Tämä moderni valmistusprosessi takaa myös sen, että jokainen akku täyttää vaativammatkin suoritusstandardit ja varmistaa erittäin korkean asiakastyytyväisyyden. Sen lisäksi, että tehdas toimittaa ensiasennusakkuja esim. Mercedes-Benz, Peugeot, Volvo, Porsche etc. tehtaille Thaimaassa, sillä on laaja asiakaskunta kaikkialla maailmassa kuten Länsi-Euroopassa, Skandinaviassa, Lähi-Idässä, Afrikassa, Australiassa ja Uudessa Seelannissa.

Mikä tekee Trane-akusta TM-testivoittajan?

Trane auton käynnistysakut saavuttivat ainoina akkuina viisi tähteä Tekniikan Maailman akkutesteissä lehden numeroissa 18/06 ja 21/09. TM-akkutestissä mitattiin neljää eri ominaisuutta: kylmäkäynnistysjännitettä, käynnistysaikaa, latauksen vastaanottoa ja varakapasiteettia.

Erinomainen latauksen vastaanotto

Latureiden tehot ovat nousseet, jolloin akulta vaaditaan entistä parempaa virran vastaanottokykyä. Huoltovapaa Trane kestää suuriakin kuormitusvaihteluja. Poikkeuksellisen latauksen vastaanottokyvyn taustalla on uusi paremman varauksen vastaanoton mahdollistava teknologia.

Korkea kylmäkäynnistysjännite

Tranen insinöörit ovat kehittäneet ominaisuuden joka takaa akulle korkeamman käynnistysvirran. Uudet moottorit vaativat käynnistyäkseen erityisen korkeita CCA-arvoja.

Pitkä käynnistysaika

Trane vastaa pohjolan vaatimuksiin – se kykenee luovuttamaan virtaa kaikissa olosuhteissa ja pitkään. Tämä on tärkeää etenkin kylminä pakkasaamuina.

Riittävä varakapasiteetti

Lisääntynyt virrankäyttö vaatii akuilta paljon. Tranessa on kehitetty ainutlaatuinen rakenne, joka varmistaa akkukennojen toimivuuden kovassakin käytössä.

Helppo käyttää – ei huoltoa

Suljettuun Traneen ei tarvitse lisätä mitään nesteitä. Iso lataustilan näyttö kertoo akun varaustilan pidemmänkin käytön jälkeen. Lataustila näkyy selkeästi eikä näyttö tukkeennu käytön aikana syntyvästä lyijysulfaatista.

Trane-akku tarkastelussa

Trane SMf-akyn esite

Trane SMF -akun esite

Lataa Trane SMF -akun esite klikkaamalla kuvaa!

TM-akkutesti 21/09

Trane-akku sai jälleen 5/5 tähteä ainoana koko testissä. Lue testi (pdf) klikkaamalla kuvaa.

TM-akkutesti 18/06

Trane-akku sai 5/5 tähteä ainoana koko testissä. Lue testi (pdf) klikkaamalla kuvaa.